SportNews.hr

prava sportska priča

Ivan Stjepanović slobodan je igrač, Hrvatski dragovoljac u 1. HNL će s maldim napadačem Perićem koji je imao prednost u proljetnoj polusezoni.

Ivan Stjepanović 23 godine, 195 cm visoki napadač Hrvatskog dragovoljca s crnima iz Sigeta neće na prvoligaške travnjake, u klubu iz Sigeta prednost su dali mlađemu dvadesetogodišnjem Karlu Periću koji je prednost imao i u proljetnom nastavku prvenstva. Stjepanović je u uspješnoj sezoni crnih iz Sigeta odigrao 934 minute u kojih je postigao 4 gola, ostvario 5 asistencija i zaradio tri žuta kartona, a Perić u 1594 odigrane minute upisao je 6 golova, jednu asistenciju i 2 žuta kartona.

Stjepanovića smo sreli u jednom zagrebačkom kafiću.

- Trener Kuljanac mi je javio da ne dolazim na prvu prozivku pa imam vremena ispijati u miru kavu mada bi mi bilo draže znojiti se na pripremama za novu sezonu, odgovara na naše pitanje što je novoga kod njega i nudi da mu se pridružimo.

Prihvatili smo poziv uvijek pristojnog stasitog mladića s namjerom da nešto više doznamo iz redova crnih.

- Za mene je tamo završena priča, sezonom sam polovično zadovoljan, više prvim dijelom u drugom sam manje igrao, ne bih više o njima ništa pričao, bilo i prošlo, jasno nam je dao do znanja da nećemo doći do informacija.

- Recite Vi meni kakav je problem nastao između SportNewsa i kluba, nešto se o tome govorilo?, bilo je protupitanje nakon kojeg smo se dogovorili da nije vrijedno trošiti vrijeme i riječi o njima.

Kakvi su planovi sada u novonastaloj situaciji?

- Zbog korone teško je planirati i dogovarati, Slovenija je blizu, tamo ima interesa, ali teško se odlučiti jer za čas nastane nekakva situacija sa zarazom i onda stranci su prvi na odstrelu, treba dobro promisliti, odvagnuti, a za mene je najbitnije igrati.

Boris Perković trener Hrvatskog dragovoljca u jesenskoj polusezoni čija je zasluga ogromna u njegovom uspjehu povratka u 1.HNL pozitivno govori o Stjepanoviću:

- Kad je dolazio malo sam bio skeptičan, ali s vremenom se pokazao jako dobar, neke utakmice smo dobili njegovom zaslugom. dobar je igrač ima potencijala za napredak, visok, snalažljiv u šesnaestercu.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room