Dubrava pobijedila u Dugopolju, Mladina je doživio drugi uzastopni poraz. Sunara je maknuo inače najboljega igrača Afrikanca Ikennu i na to mjesto stavio Bošnjaka koji je kao stoper zabio dva gola!
Featured

Dubrava pobijedila u Dugopolju, Mladina je doživio drugi uzastopni poraz. Sunara je maknuo inače najboljega igrača Afrikanca Ikennu i na to mjesto stavio Bošnjaka koji je kao stoper zabio dva gola!

DUGOPOLJE - DUBRAVA TK 1:2 (0:0)

DUGOPOLJE - Stadion Hrvatskih vitezova. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Bel (Osijek) 6. Pomoćni suci: Babić (Osijek) i Đerđ (Beli Manastir). Četvrti sudac: Kurtović (Oijek). Delegat: Matanić (Ivankovo). Kontrolor sudaca: Vučkov (Rijeka).

STRIJELCI: 1:0 - Zdunić (53), 1:1 - Bošnjak (63), 1:2 - Bošnjak (78).

DUGOPOLJE: Lukić 6, Jelačić 5,5 (od 82. Vladušić -), Peričić 5,5, Brekalo 6, Tešija 5,5, Jukić 5,5, Burčul 5,5 (od 46. Bagarić 6), Luburić 5,5 (od 46. Bradarić 5,5), Šaranić 6, Rodić 5,5 (od 46. Kušeta 5,5), Zdunić 6.

Trener Mladina 6.

DUBRAVA TK: Šarkanj 7, J. Palić 6,5 (od 62. Ćavar 7), T. Palić 7, Bošnjak 8, Jakovljević 6,5, Ikenna 6,5, Janjiš 7,5, Tomek 7,5, Kekez 6,5 (od 88. Kesse -), Juranović 6,5 (od 90+3 Raužan -), Pavlović 6 (od 46. Petriško 7).

Trener Sunara 7.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Bošnjak (Dubrava TK).

Puno se netipičnih situacija dogodilo u Dugopolju. Presjednik kluba i dopredsjednik HNS-a Smodlaka dao je prednost gostovanju s reprezentacijom u Latviji. Predsjednik Dubrave Roko Ivanović zbog kazne nije mogao u svlačionicu, ali je njegov izbor, novi (stari) trener Sunara i bez njega odigrao pobjednički: maknuo je inače najboljega igrača Ikennu i na stopera stavio Bošnjaka koji je s te pozicije zabio dva gola! Jedan od inače najboljih sudaca Bel nije dosudio kazneni udarac za Dubravu i nije priznao pogodak za goste. "Moglo je biti 4:1 za nas", uskliknuo je sportski direktor Dubrave Šantek.

Današnji Sunarin potez donio je veliku dobit za Dubravu. No pitanje je da li je premještanjem Ikenne u veznu liniju i uvođenjem Bošnjaka na stopera Sunarino slavlje samo privremeno? S Bošnjakom je učinio dobitni potez, ali je možda izgubio Ikennu koji je na zadnjem veznom odigrao prosječno. Još jučer nudili su Ikennu Dinamu u trenutku njegove krize na tim ulogama. Bošnjak bi možda i na zadnjem veznom zabio dva gola, s obzirom na svoju visinu i odlučnost. Iduće utakmice pokazat će koliko je Sunarin potez bio dugoročno isplativ.

U Dugoljskom sastavu najmanje su petorica iz zagrebačkog nogometa: vratar Lukić, te Šaranić, Zdunić, Brekalo i trener Mladina. Kako je je ovo drugi uzastopni poraz, a u idućem kolu idu na teško gostovanje Jarunu, moglo bi biti problema.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.