SportNews.hr

prava sportska priča

Blijeda predstava Opatije, Rudeš ju je mogao deklasirati.

RUDEŠ - OPATIJA  3:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Rudešu. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Kurtović (Osijek) . Pomoćni suci: Babić (Oahovica) i Starčević (Bjelovar). Četvrti sudac: Romić (Osijek). Delegat: Ljubelj (Đakovo). Kontrolor sudaca: Čajkušić (Split).
 
STRIJELACi: 1:0 - Majić (9), 2:0 - Marković (51), 3:0 - Bašić (76)
 
RUDEŠ: Mustapić,  Srbljinović (od 89 Matteoni), Kamga (od 80 Šarić), Majić (od 80 Brajković R.), Latković (od 60 Škrijelj), Marković (od 60 Sekulić), Pavlek, Ćosić, Barić, Boršić, Bašić
Trener Landeka.
 
OPATIJA: Baždarić, Belančić, Jakičić, Ivančić (od 46 Knežević), Glavaš (od 58 Ivičić), Klapan, Maloku T., Pejanović, Heteši (od 46 Kožić), Grujević (od 34 Bertoša), Maloku E. (od 58 Fumić)
Trener Bogolin.
 
Opatija je mogla jako stradati na gostovanju kod Rudeša, njenu blijedu predstavu Zoran Bogolin morat će brzo gurnuti u zaborav i ozbiljno porazgovarati s igračima, ako i dalje želi biti konkurentni za vrh. Devet bodova zaostatka za vodećim BSK-om i sedam za drugim Rudešom nije nenadoknadivo za momčad koja ima takvu pojedinačnu kvalitetu. Braća Maloku trebaju puno više, obrana je danas bila usnula, a i ostali dio momčadi izgledao je kao da su u Zagreb stigli na izlet. Rudeš je igrao na kontru, prepustio je posjed na početku utakmice gostima, a onda je Majić načeo mrežu Opatijaca. Igra Rudeša se bazirala na munjevitoj tranziciji iz koje su mogli popraviti gol razliku, sreća je bila na strani gostiju da je utakmica završila samo s tri gola u njihovoj mreži.
Alpas