SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Dubrava je pobijedila u Zmijavcima, treći put uzastopce, treća je s bodom manje od vodećeg Varaždina, a i dalje je najuspješniji zagrebački drugoligaš. Croatia je zaustavljena poslije četiri pobjede u nizu

CROATIA ZMIJAVCI - DUBRAVA TK 0:1 (0:1)

ZMIJAVCI - Stadion M. Šuto-Mrma. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Rožman (Rijeka) 6,5. Pomoćni suci: Balen (Rijeka) i Jakovac (Mrkopalj). Četvrti sudac: Melnjak (Rijeka). Delegat: Ljubičić (Šibenik). Kontrolor sudaca: Havaić (Koprivnica).

STRIJELAC: 0:1 - Ibishi (39).

CROATIA: Tomić 6, Marko Šuto 5,5(od 46. Dadić 5,5), Šalinović 5,5, Dujmović 5,5, Bešlić 5,5 (od 59. Todorić 5,5), Erick 5,5, Bushaj 5,5 (od 59. Ćapin 6), Jović 5 (od 46. Ante Šuto 5), Mrkonjić 5,5, Kožarić 5,5 (od 46. Šabić 5,5), Gudelj 5,5. Trener Srzić 5,5.

DUBRAVA TK: Ilinčić 7, Cerovec 7, T. Ljubanović 7, Korca 7, Domić 7, Turanjanin 7, Ninčević 7, Petriško 6,5 (od 67. Vragolović -, od 90. Prpić Bosanac -), Vajdovčić 7, Ibishi 7,5, Kiš 7 (od 75. Marton -). Trener Šušnić 7.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Ibishi (Dubrava TK).

Dubrava TK je postigla treću pobjedu u nizu i to Zmijavcima protiv Croatie koja je do ovog kola bila vodeća sa četiri uzastopne pobjede. Bilo je logično očekivati kako će Zmijavčani pobijediti i peti put, ali je Dubrava koja ove jeseni igra odlično, osvojila sva tri boda. Dubrava ne samo da je najuspješniji zagrebački drugoligaš, nego je tu poziciju još i učvrstila i trenutačno je na ljestvici treća, s bodom manje od prvog i drugog.
"Zasad smo najbolji u Zagrebu, a kako će biti u Hrvatskoj, to ćemo još vidjeti", rekao je u šali sportski direktor Dubrave Darko Šantek.
No, ovo u Zmijavcima nije bila šala. Dubrava je imala prigoda za još najmanje dva gola (Kiš, Ibishi), Croatia samo jednu kada je Ćapin u 75. minuti pogodio vratnicu. Treba reći da za Dubravu nisu igrali Kapitanović, Maglica i Alghoul.
"Od početka smo se postavili čvrsto i to je jamčilo pun uspjeh", istaknuo je Filip Vajdovčić, jedan od najboljih.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku