SportNews.hr

prava sportska priča

Bruno Špišić: Oporavljen od ozljede jedva sam čekao krenuti punom snagom u pripreme, ostao sam u nevjerici kada mi je rečeno da više ne računaju na mene

Bruno Špišić uz Blaževskog odigrao je najviše utakmica za Jarun u prošloj sezoni i među zaslužnijima za njegov ulazak u drugu ligu teško se ozlijedio na samom startu drugoligaške sezone na utakmici 2. kola Jaruna s Dubravom. Špišić je prošao težak put oporavka kod Dr. Vlaste Brozičević u Selcu, spreman i s velikom nadom trebao je krenuti u zimske pripreme, što se neće dogoditi jer su mu se iz kluba zahvalili na dosadašnjoj suradnji priopćivši mu da više na njega ne računaju.

- Ostao sam u nevjerici kada su mi priopćili da mogu potražiti novi klub, a tako sam čekao pripreme željan nogometa spreman punom snagom krenuti nakon teškog oporavka i rehabilitacije. Nisam se ja ozlijedio u prometnoj nesreći, a niti na rekreaciji, sami znate da ni za vrijeme ljeta nisam htio zbog kluba igrati ni turnir nogometa na pijesku u Italiji. Ozlijedio sam se na moju nesreću u prvenstvenoj utakmici odmah u drugom kolu. Tijekom cijele rehabilitacije podržavan i potican sam od strane kluba za što boljim i bržim oporavkom i ništa nije nagovještavalo ovakav ishod, tim više sam razočaran odlukom uprave i struke, dosta rezignirano govori Špišić javljajući nam da više nije igrač Jaruna.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room