SportNews.hr

prava sportska priča

Sutra se igraju kvalifikacije za popunu 2.NL. Svadba oslabila Trnje, a kartoni Hrvatski vitez Posedarje. Pranjić: Svadba je životni događaj, nećemo i nedozvoljavamo je tretirati kao problem.

Marsonija na igralištu Željezničara dočekuje Trnje u kvalifikacijskoj utakmici za popunu 2.NL, očekuje se preko dvije tisuće gledatelja, iz Zagreba kreće navijački autobus Trnjana. Danijelu Pranjiću treneru Trnja ispriječila se nepredviđena situacija, svadba Mandića koja će mu zbog toga oslabiti momčad u ovako važnoj utakmici.

Pranjić na to odgovara s ljudskim razumijevanjem:

- Svadba je životni događaj i ona je apsolutno na prvom mjestu, dosta je njih odgođeno u posljednje dvije godine zbog pandemije i svadbu Mandića nećemo, a niti dozvoljavamo tretirati kao problem ili opravdanje. Kakva bi to svadba bila kada ti na nju ne bi došli prijatelji, barem oni najveći, a mi smo momčad koja gaji prijateljstvo. Idemo u Slavonski Brod spremni "potući se" za ulazak u 2.NL, one koji će nedostajati s još većim motivom nadomjestit će drugi i bit će to prava utakmica, nećemo razočarati kakav god rezultat na kraju nje bio, moj stožer, uprava skupa sa mnom vjeruje našim momcima.

Međimurje dočekuje Hrvatski vitez iz Posedarja, trećeplasiranog iz 3.HNL Jug, a kako doznajemo svojevrsne junake lige jer su se izborili za kvalifikacije pored utjecaja Zadra i mnogih koji su bivšem prvoligašu maksimalno pokušali pomoći izboriti i pomaknuti se rang više.

Hrvatski vitez dolazi na ogled u Čakovec bez petorice standardnih igrača koji zbog kartona ne mogu nastupiti. Naši prijatelji s juga uvjeravaju nas da viteško srce koje momčad iz Posedarja ima učinit će sve da izbori još jednu pobjedu u konačnom cilju 2.NL.

Alpas