SportNews.hr

prava sportska priča

Juniori Gorice s gostovanja kod Rudeša odnose puni plijen, nakon što su gubili preokrenuli na 3:1.

RUDEŠ - GORICA 1:3 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište: ŠC Rudeš. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Slišković (Zagreb) . Pomoćni suci: Maloča (Zagreb) i Pejić (Zagreb).  Delegat: Vukojević (Zagreb). 
 
STRIJELCI: 1:0 - Brajković  (36), 1:1 - Cruce-Corcy (40), 1:2 - Skrbin (59) 11 m, 1:3 - Skrbin (66)
 
RUDEŠ:Szczuka, Ostojić (od 57 Huljić), Matas, Doljanin, Stipić, Brajković (od 67 Stanić), Tonon, Srbljinović (od 67 Vučković), Popović, Ambruš (od 30 Mašala), Tomašec.
Trener Matko Novak.
 
GORICA: Dalipagić, Cruce-Corcy, Houdek, Quni (od 84 Gašparić), Skrbin, Banić (od 65 Kulenović), Frković, Sim (od 80 Kostelec), Carl (od 65 Brlek), Ciprić (od 80 Ribarić), Matković.
Trener: Sven Raić
 
Mladići trenera Svena Raića nalaze se na trećem mjestu prvenstvene tablice 1. HNL Juniora, odmah iza drugog Dinama i vodećeg Hajduka koji je jučer zabilježio pobjedu protiv Dinama. Gorica je s treće pozicije došla u goste neugodnom Rudešu. Nakon boljeg otvaranja turopoljci su posustali, Brajković zabio za prednost domaćina. Vodstvo nije pokolebalo goričane u 40. nakon ubačaj iz kornera najviši u skoku je stoper Cruce-Corcy pogađa glavom neobranjivo za poravnanje s kojim se otišlo na odmor.
I u nastavku Gorica bolje stoji na terenu od Rudeša. Nakon prekršaja u kaznenom prostoru Slišković pokazuje na bijelu točku, Skrbin je precizan s bijele točke što se može pogledati Video.
Skrbin se još jednom upisao u listu strijelaca  u 66.' za konačnih 1:3 i nova tri boda što Goricu drži u priključku i prilici da se bori za prvo mjesto što joj daje nadu nešto povoljniji raspored od Dinama i Hajduka.
Alpas