SportNews.hr

prava sportska priča

Bračun pred odlaskom iz Trnja: Kad potpišemo raskid bit će gotovo. Vjerojatno vrlo brzo! Bezer bi mogao biti novi trener. Nije slučajno gledao Trnje u posljednjem jesenskom kolu

Foto: Djuka / Bračun protiv Vrapča vodio je posljednju utakmicu TrnjaFoto: Djuka / Bračun protiv Vrapča vodio je posljednju utakmicu Trnja

Jesenska polusezona u u 3. HNL središte samo što je završila, a već su počele promjene trenerskih uloga. Poduže, neki u Trnju najavljuju odlazak iskusnog i dokazanog 61-godišnjeg Milivoja Bračuna. Posljednju jesensku prvenstvenu utakmicu između Trnja i Vrapča gledao je dosadašnji trener Zagorca Denis Bezer. Bilo je malo čudno. Zašto je Bezer došao u zadnjem kolu? Pojedinci su rekli, to on gleda svoj bivši klub Vrapče. Kada se u petak pročula vijest kako je Bezer sporazumno napustio Krapinu, moglo se to odmah povezati s pričama o Bračunu i Bezerovom posjetu Trnju. Kada je danas popodne NK Trnje objavilo o sporazumnom prekidu s Bračunom učinilo se kako je sve zapravo jasno.
Nazvali smo Bračuna. On je potvrdio našu pretpostavku, ali je odmah dometnuo i zadršku: "Raskid ugovora još trebamo potpisati. Nadam se da hoćemo". To možda znači kako je u pitanju i neka isplata.
Bezer je u petak bio jako zakopčan. Kada smo mu nabrojili koji će sve klubovi druge i treće lige u zimskoj stanci angažirati nove trenere Bezer je potiho dometnuo: "Ja bih treću ligu s kratkim putovanjima". Trnje mu je sasvim blizu.

Alpas