SportNews.hr

prava sportska priča

Boris Perković odradio prvi trening s Maldosti iz Petrinje!

U srijedu 24.03. u Petrinji igra se derbi začelja u zaostaloj utakmici 11. kola, Mladost dočekuje Karlovac 1919. Mladost je 16, a Karlovac 1919 petnaesti na prvenstvenoj tablici, imaju po 17 bodova, Karlovac ima bolju gol razliku za jedan manje primljeni gol.
Ovog vikenda obje momčadi su zabilježile pobjede na gostovanjima, Mladost je u Vrbovcu slavila 2:1, a Karlovac kod Ponikvi 1:0, pa je stoga ova zaostala utakmica od velikog značenja za obje momčadi. Mladost je promijenila i trenera, Boris Perković je izbor uprave i on je danas odradio prvi trening s momčadi.

- Primio sam momčad, uprava mi je ponudila da osiguramo opstanak, a u ovoj situaciji Petrinja se ne odbija, svatko nakon potresa pomaže na svoj način, meni su povjerili momčad i maksimalno ću se angažirati da se spasimo ispadanja iz lige. Mladost ima dobru iskusnu momčad, napravit ćemo sve za dobar rezultat već u ovoj utakmici, no ne smijemo smetnuti s uma da je Ćuk jako dobro posložio Karlovac, osobno ga kao osobu i trenera jako poštujem, rekao nam je Perković kada smo ga nazvali da potvrdimo informaciju da je preuzeo trećeligaša iz Petrinje, a koju nam je upravo Ćuk dao.

 

Alpas