SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje najefikasnije, drugi poraz Zagorca u prvenstvu, Gaj Mače u krizi rezultata, Maksimir pokleknuo kod Lučkog, Ponikve posustaju

Dvadeset treće kolo 3. HNL središte u znaku je visoke pobjede Trnja nad Vrbovcem 5:0 i pobjede Dugog Sela u Krapini kod lidera prvenstva koje mu je nanijelo drugi poraz što se nimalo ne reflektira na čelo tablice. Zagorec ima 11 bodova prednosti u odnosu na pratioca Dugo Selo. Lučko je prekinulo niz Maksimira, zaostaje bod za Dugim Selom koje dočekuje u sljedećem kolu. Ponikve nakon poraza na gostovanju kod Lukavca zaostaju na posljednjem su mjestu, Mladosti Petrinja pobjedom nad Gajem iz Mača ima šest bodova prednosti. Gaj  je u velikoj krizi rezultata, u sedam proljetnih kola zabilježili su jednu domaćinsku pobjedu protiv Kurilovca i jedan neodlučen rezultat na gostovanju kod Lukavca. Premalo za momčad takvog rostera, čini se da  pored krize rezultata ima i krizu upravljanja. Ovakav rezultat po nama je posljedica nekih poteza uprave, što uvelike nanosi reputacijsku štetu klubu.

Trešnjevka s dva boda više od Mladosti propustila je puni plijen na Pešćenici, Karamatić je iz slobodnog udarca u posljednjoj minuti utakmice spasio bod HAŠK-u. Bistra u ritmu toplo-hladno s 3:0 pobijedila je Kurilovec i pretekla ga na tablici za jedan bod. Segesta skuplja bodove na gostovanju, na Ravnicama igrali su 1:1. Karlovac kao i Ponikve posustaje, nakon vodstva 2:0 kod Vrapča odnose samo bod.

 

Alpas