SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Trnje je pobijedilo kad se činilo da više nema šanse. Marić je potvrdio visoku razinu. Bračun: Ovo će biti malo za Kurilovec. Poljak je u 36. godini popustio i Zagorec više ne igra dobro kao prije. Ostao je Smrekar koji treba olakšati!

Foto: Djuka / Martinović gol za 1:0 TrnjaFoto: Djuka / Martinović gol za 1:0 Trnja
TRNJE - ZAGOREC 3:1 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Marinčević (Mićevec) 6,5. Pomoćni suci: Kupres (Samobor) i Vitez (Kobilić). Četvrti sudac: Jerbić (Velika Gorica). Delegat: Tonetti (Plomion).
 
Strijelci: 1:0 - Martinović (23), 1:1 - Smrekar (83) 11 m, 2:1 - Marić (85), 3:1 - Abramović (88).
 
TRNJE: Gudelj 7, Jerbić 6, Marić 7,5, Vukadin 6, Franić 6 (od 88. Agatić -), Muhar 6,5, Hasan 6 (od 84. Rilov -), Kožić 7. Malekinušić 7, Abramović 7, Martinović 7 (od 90. Gilja -). Trener Bračun 7.
ZAGOREC: Vinceljak 6, Landripet 6, Sambol 5,5 Perić 5,5, Puklin 5,5, Poljak 5,5, Majcenić 6, Hoić 6 (od 74. Boronjek 5,5),  Postonjski 6,  Kanceljak 6 (od 74. Marjanović 5,5),  Smrekar 7.  
Trener Mitrečić 6.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač utakmice: Marić (Trnje).
 
Sve što je valjalo događalo se od 83. minute kada je Smrekar izjednačio s bijele točke. Prije toga bile su samo dvije situacije za pamćenje: Martinovićv gol  za 1:0 i Vinceljkokov obranjeni šut koji je sa 11 m pucao Vukadin.  Bilo je borbeno s obje strane, ali sporo i neprecizno. Nije se moglo uživati u gledanju.
Kada je Zagorec izjednačio, poslije bolje igre u nastavku i neiskorištenog kaznenog udarca Trnja, činilo se kako se domaći više ne mogu vratiti na pobjedonosni kolosijek. A onda se to ipak dogodilo. Marić, stoper koji u ovom prvenstvu igra odlično, nadskočio je kolegu  iste uloge u suparničkom sastavu i donio 2:1. Dvije minute kasnije Abramović je pucao i lopta ušla u gol pokraj nekoncentriranog Vinceljaka. Tako je Zagorec pao kad je najmanje očekivao.
Trener gostiju Mitrečić je to komentirao sljedećim riječima:
-Pobijedili smo sami sebe!
Kožić, općenito najbolji igrač Trnja, sjetio se prošle utakmice na Ponikvama:
-Ovaj put smo se stvarno borili.
Trener Bračun je bio zadovoljan pobjedom, ali je poručio:
-Ova igra neće biti dovoljna protiv Kurilovca. On igra brže od Zagorca.
Kad Bračun ustali igru Malekinušiča, Trnje će biti 20 posto jače!
Malo smo razmišljali zašto Zagorec igra neki nedefinirani nogomet. Razlog je čini se u sljedećem: Poljak više ne igra na negdašnjoj razini. U najboljim danima Vinogradara Poljak je bio najbolji igrač treće lige, pa je potom takav bio i Zagorcu. Od njega je polazilo sve. Sada je Poljak u 36. godini. Kao i Benko iz Varaždina, no Benko se ne predaje. Još donekle sjaji Smrekar.  On ima "samo" 30 i čini se koji kilogram previše. Još može biti i te kako dobar. Ostali trebaju zabrinuti Upravu.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku