Samobor dobio novog sportskog direktora s kojim namjerava povratak na nogometnu kartu Hrvatske. Dražen Koštro planira što je učinio u Rudešu i sa Samoborom, uvesti sve momčadi u prvu ligu.
Featured

Samobor dobio novog sportskog direktora s kojim namjerava povratak na nogometnu kartu Hrvatske. Dražen Koštro planira što je učinio u Rudešu i sa Samoborom, uvesti sve momčadi u prvu ligu.

Predsjednik Samobora Mario Vojvoda  i dopredsjednik Miroslav Čarapar privatni poduzetnici koji nesebično ulažu u klub svoje vrijeme i novac namjeravaju nakon godina tavorenja odlučili su NK Samboru vratiti stari sjaj. Postavili su ciljeve koji će mnogima sada zazvučati preambiciozno. Bez ambicija i visoko postavljenih ciljeva nema uspjeha naročito u sportu. 

Prvi potez koji je ovaj dvojac povukao je postavljanjem Dražena Koštre za sportskog direktora, stručnjaka koji se dokazao u Rudešu gdje sve momčadi uveo u prve lige, a sve u ispunjenju ciljeva koje smo spomenuli, a oni su postavljeni na kratkoročni, a to je plasman u 2.NL, a potom prema ispunjenju onoga krajnjeg je plasman u Super Sport HNL.

Da postavljeni ciljevi nisu samo pusta želja u prolog govori nekoliko bitnih činjenica, Grad Samobor jedan je od najrazvijenijih gradova u Hrvatskoj.

Infrastrukturno je već sada na razini s pet nogometnih terena koje ima na raspolaganju, a od toga 4 imaju rasvjetu.

Za imenovanje Koštre za sportskog direktora Samobora saznali smo na promociji prvaka 4. NL Središta B u Rakitju, pa smo se odlučili provjeriti kontaktirajući ga što on to sprema u gradu kremšnita.

- Kontaktirali su me predsjednik Vojvoda i dopredsjednik Čarapar, dva smo tjedna razgovarali o svemu, postavili ciljeve za koje smatram da su realni i ostvarivi, svi preduvjeti postoje za iskorak. Vjerujem da mogu ponoviti uspjehe iz Rudeša u Samoboru, rekao je Koštro.

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.