Segesta i Zadar bore se za povratak na veliku scenu, mogu li braća Buinac vratiti sjaj "Staroj dami"?
Featured

Segesta i Zadar bore se za povratak na veliku scenu, mogu li braća Buinac vratiti sjaj "Staroj dami"?

Braća Buinac, Mile direktor i Zoran trener dugo godina vezani su uz klub, a sada su dočekali priliku početi stvarati novu povijest "Stare dame".

Zoran je trener koji je uspio suvereno kroz 3.NL Središte osvojiti prvo mjesto i priliku kroz kvalifikacije ući u viši rang, dok je njegov brat Mile direktor, a moglo bi se reći "Katica za sve " u klubu konstanta s ogromnim iskustvom u plovljenju zamršenim tokovima HR nogometa. 

Ždrijeb je Segesti donio najtežeg protivnika Zadar. Pored nevolja i kontroverzi ovoga kluba on se nekoliko godina bori za povratak na veliku scenu. Zadar je klub u kojem je počeo svoje prve nogometne korake Luka Modrić, a iz Nogometnog Saveza Zadarske Županije na svoj predsjednički put ka čelnom čovjeku HNS-a krenuo je i Marijan Kustić. 

Tko god od ovog dvojca na kraju bude pobjednik obilježit će povratak na veliku scenu nogometnih sredina koje mnogi zagovaraju.

- Mi smo spremni sportski nadmetati, danas će stadion u Sisku biti krcat. Vjerujem u našu momčad i nadam se da ćemo u ovoj prvoj utakmici ostvariti prednost koju ćemo obraniti u uzvratu. Ja i moj brat da parafraziram Niku Kovača, posvetili smo cijeli svoj profesionalni život Segesti, bili smo tu i u najtežim trenutcima, a sada uživamo u ovim, govori  Mile Buinac

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.