Agramerke tek u finišu utakmice slomile Donat, blok Zadranki morao je popusti pod silnim pritiskom domaćih djevojaka. Tea Vračević donijela tri boda Agramu u 81 minuti.
Featured

Agramerke tek u finišu utakmice slomile Donat, blok Zadranki morao je popusti pod silnim pritiskom domaćih djevojaka. Tea Vračević donijela tri boda Agramu u 81 minuti.

AGRAM - DONAT 1:0 (0:0)

ZAGREB: Igralište: ŠRC Stjepan Spajić Siget. Gledatelja:100. Sutkinja: Marijana Kumer (Breganica). Pomoćnice: Ema Penava (Cabuna) i  Marta Maslač (Virovitica). Delegat: Žarko Ivančić (Zabok)

Strijelkinja: 1:0 - Vračević (81')

AGRAM: Sabo, Pazarac, Kalaj (od 63 Bučić), Kalaj, Resanović (od 46 Vračević), Mihić (od 50 Slavica), Bičanić (od 66 Kalašić), Jakobašić, Šaban, Lucić Novak 

Trener: Ivica Milković

DONAT: Vidović, Laća, Matijević, Šarić (od 88 Marinović), Serdar ( od 71 Jurjević), Adamović, Klapan, Andrić, Savčić (od 71 Obućina), Surać, Čavić

Trener: Jurica Vuleta

Nije djevojkama bilo lako igrati u 14 sati na stadionu u Sigetu zbog vrućine. Zadranke došle su s namjerom ostati neporažene i uzeti domaćim curama bod. Postavile su plitak blok, a k tome su još imale na vratima izvrsnu Vidović koja je skinula nekoliko udarca Agramerki.

Na odmor se otišlo bez golova, a u nastavku Agram je još više pojačao pritisak. U 50' Mihić kapetanica Agrama u jednom sudaru s vratarkom Vidović ozlijedila je koljeno, vjerojatno su stradali prednji križni ligamenti kako nam je na kraju utakmice kazala Mihić.

Kako se utakmica bližila kraju nervoza je kod domaćih cura sve više rasla, a zahvatila je i klupu, da se sve smiri pobrinula se Vračević za pobjedu Agrama. Dominaciju Agrama u drugom poluvremenu najbolje pokazuje to što su gošće cijelo cijelog poluvremena prešle centar toliko puta da se može nabrojati na prstima ruku.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.