SportNews.hr

prava sportska priča

Nakon kvalifikacija za popunu 3.NL Centar, pregršt pitanja postavljaju nam čitatelji, traže odgovore i pojašnjenja koja im ne možemo dati, bilo bi dobro da to učini Nogometni savez Zagrebačke županije

Po tko zna koji puta ponavljamo da svaka rekonstrukcija i novi ustroj natjecanja bilo kojeg ranga ima utjecaja na sve lige, tako i one najniže, da svaka reforma skriva niz provedbenih zamki, koje u konačnici nekoga će zakinuti, a nekoga nagraditi.

Tako je i plasman Save Strmec kroz kvalifikacije otvorio puno pitanja koje smo dobili u inbox, a odnose se na niže lige  Nogometnog saveza Zagrebačke županije. 

Izmeeđu ostalih evo nekih:

"Ne znam jeste vi popratili ali primjetio sam da vi neovisno objavljujete sve clanke vezano uz nogomet, nogometni savez zagrebacke zupanije na celu sa Mihaljem odlucio je jznl ligu ustrojiti tako da nitko ne ispadne iz lige iako je prema propozicijama natjecanja da obavezno mora ispast posljednje plasirani. Na taj nacin zakinuli su Nk Vatrogasac Kobilic i Nk Jamnicu koji bi pravilima trebali igrat kvalifikaciju za popunu tog mjesta."

"Pozdrav,
Imam jedno pitanje koje mislim da bi mi Vi kao novinari mogli dat odgovor pošto mi gospoda na stranici JŽNL nisu dali."

"!!! BREAKING NEWS!!!

Najnovije vijesti iz NS ZŽ govore da će NK Ban Jelačić iz Vukovine biti novi član 4. NL Središte Zagreb skupina B, umjesto NK Sava Strmec koja se u kvalifikacijskim utakmicama protiv NK Brezovice plasirala u 3. NL Centar. Ban Jelačić neće morati igrati kvalifikacije zbog nedostatka volje/želje ili čega već klubova iz NS SMŽ.

Istovremeno, novi/stari član JŽNL ostaje NK Kupa iz Pokupskog.

Toliko za ove najnovije vijesti.

Športski pozdrav!
#jžnl"

"Zanima me zasto Kupa ostaje, a Kobilic ne moze igrati kvalifikacije.
Iako u clanku 44. pise da “obavezno ispada posljednje plasirani” "

Uputili smo sve da se obrate Nogometnom savezu Zagrebačke županije za odgovore i pojašnjenja. Nakon opetovanih poruka da nisu uspjeli dobiti odgovore i zamolbi da pokušamo mi ih dobiti, a kako se u upitima Željko Mihalj nama na telefonske pozive ne odaziva odlučili smo neka najbitnija pitanja javno objaviti. 

Smatramo da pravovremeno informiranje najviše koristi institucijama koje donose odluke najviše koristi i da njime nestaju šumovi u komunikaciji. Svakako nam je drago da nas čitatelji doživljavaju upravo onako kakvom se uredničkm politikom rukovodimo, a to je neovisno izvještavnje, što često rezultira nezadovoljstvom pojedinaca, ali u konačnici to je jedino ispravan način. 

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room