SportNews.hr

prava sportska priča

Senzcija u Vrapču u liku mladog Meksikanca koji silovito prodire po lijevoj strani. Doveo ga je prijatelj kluba kod kojeg je na stanu i hrani. Vrapče je vodeće s tri pobjede u nizu na početku. HAŠK je svladan uvjerljivo. Tomšić igrač utakmice

VRAPČE - HAŠK 3:0 (1:0)


ZAGREB - Igralište u Vrapču. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Leljak (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Matić (Velika Gorica) i Mrkoci (Mraclin). Delegat: Letić (Kutina).

STRIJELCI : 1:0 - Tomšić (7), 2:0 - Tomšić (76) 11 m, 3:0 - Špišić (79).

VRAPČE: Ševerdija 7, Pađen 6,5 (od 81. Gracin -), Nikšić 7, Vučemilović - Vranjić 7, Rangel Pantoja 7,5 (od 81. Bajan -), Markušić 7,5, Marić 7, Tomšić 8 (od 87. Cigrovski -), Ćosić 7 (od 84. Klišanin -), Špišić 7, Pličanić 6 (od 46. Kćira 7). Trener Bezer 8.

HAŠK: Gujić 5,5, Perinić 5,5 (od 46. Režek 5,5), Čopec 5,5, Ivezić 5,5, Jelavić 6, Pizzitola 5,5, Talan 5,5 (od 72. Zeqiraj -), Ribarić 5,5 (od 31. Andrašec 6), Rihtar 5,5, Đonić 6 (od 72. Hutchinson -), Krajačić 5,5 (od 79. Pintarić -). Trener Piplica 5,5.

Ocjena utakmice:7.
Igrač dvoboja: Tomšić (Vrapče).

Kad SportNews gleda utakmicu Marin Tomšić je obično najbolji! 9. listopada prošle godine Vrapče je pobijedilo Bistru s 4:1, a Tomšić je blistao. Danas je HAŠK uvjerljivo poražen (3:0), trebao je biti i uvjerljivije, a Tomšić je zabio dva gola. Prvi je bio izvanredna solo-akcija. Poslije tri kola Vrapče je na prvenstvenoj ljestvici vodeće sa svih devet osvojenih bodova. Karlovac ima utakmicu manje koju će odigrati 13. rujna. Tomšić i Bruno Špišić (obojici je po 28 godina) predstavljaju udarni dvojac, a igraju zajedno još od 2016. ako ne i prije: Hrvatski dragovoljac, Trnje, Maksimir, Jarun i sada Vrapče s tim da je Špišić tek oporavljen od teže ozljede.
Prije utakmice Denis Bezer nam je govorio o činjenici da su osmorica igrača iz prošle sezone napustila klub, što je trebalo ukazati na oslabljenost sastava, ali je otkrio i nešto posve novo: dolazak iz SAD Meksikanca Daniela Rangela Pantoja (20) lijevog bočnog (bek ili krilo). "Uskoro će postati zanimljiv klubovima višeg ranga", napomenuo je Bezer. Iako je Bezer bio pomoćnik Ćiri u prvoligaškom Zagrebu, uveo je Jarun i profesor je s punim radnim vremenom, dakle nije tko god, nismo odmah prepoznali značenje njegovih riječi. Ali kad se taj crnomanjasti dečko iz SAD rastrčao po lijevoj strani, osobito u drugom poluvremenu, bilo je jasno kako se radi o nečem novom u hrvatskim polu-amaterskim natjecanjima. U prvom poluvremenu Vrapče je bilo premoćno, ali nije zabilo više od jednog gola. I HAŠK je u 42. minuti imao šansu preko Matije Đonlića. Srednji napadač Vrapča Lejs Pličanić nije se dobro snalazio pa je trener Bezer u poluvremenu njega ostavio u svlačionici i napravio zanimljivu rošadu. Ušao je Antonio Kćira na lijevog beka, a Rangel je preuzeo ulogu lijevog krila. Umjesto Pličanića "devetka" je postala Špišić, dotad lijevo krilo. Bezer je povukao izvanredan potez. Vrapče je stvaralo šansu za šansom. Meksikanac je silovito prodiorao, a na Mekikancu je skrivljen i kazneni udarac u 75. minuti. Prema riječima trenera Bezera, mladog Meksikanca je iz SAD doveo prijatelj kluba Tihomir Krstanović i Meksikanac je zasad kod njega na "stanu i košti".

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room