SportNews.hr

prava sportska priča

Drmić sportski direktor: Lučko se okreće mladim stručnim kadrovima, Stjepan Babić (34) trener, Tomislav Brlečić (30) njegov je pomoćnik

Foto: igor GrahovacFoto: igor Grahovac

Sportski direktor Lučkog Goran Drmić temeljem ovlasti i u dogovoru s predsjednikom Goranom Lučevom i direktorom kluba Dujom Ljevarom angažirao je mladog trenera Stjepana Babića koji će uz njegovog pomoćnika Tomislava Brlečića i trenera vratara Ivana Bokulića činiti stručni stožer.

- Odlučio sam se za mladog trenera Stjepana Babića čime se okrećemo ka mladim stručnim kadrovima, ambicije su nam da budemo prvi i uđemo u 2.NL, a stremimo da jednog dana igramo 1.NL. S trenerom Babićem radit ćemo na pojačanjima kako bi ove ciljeve ispunili.

- Prije svega jako sam sretan! Jedva čekam sa svojim kolegom asistentom Tomislavom Brlečićem što prije krenuti s ekipom u rad. Ambicije kluba kao i naše vlastite su najviše i tako ćemo se i postaviti s punom odgovornošću prema rezultatu, prema svima koji su uključeni u ovaj proces a i naravno prema samima sebi, rekao nam je Babić povodom izbora za trenera Lučkog.

Iza tridesetčetverogodišnjeg Babića je bogata igračka karijera koju je počeo kao dječak u Dinamu. Sa 17 godina debitirao je u 1.HNL igrao je u Lokomotivi, Varaždinu, Inter Zaprešiću, Zagrebu,a potom u Mađarskoj Rusiji, Litvi, Sloveniji s preko 250 odigranih utakmica.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room