SportNews.hr

prava sportska priča

Kalik je nasjeo obećanjima! Sportski direktor Hajduka Nikoličius doveo je u Goricu trojicu iz Hajduka, Špikića, Kalika i Pršira, sada bi Kalika natrag.

Tihi rat traje između Nikoličiusa sportskog direktora Hajduka, a ne tako davno izvršnog dopredsjednika Gorice još od njegovog odlaska iz Velike Gorice u Split. Niko kako mu je tepano dok je bio u Gorici doveo je Kalika 2020., istog dana kad i Mudrinskog srpskog napadača. Iz Hajduka je još preselio u Goricu Špikića i Pršira. Špikić se preko Gorice vratio u Maksimir i danas je jedan od standardnih kod trenera Ante Čačića.

Nekorektnost Hajduka i njegovog sportskog direktora Nikoličiusa u svezi Kalika prema našem dobro informiranom izvoru upravo vuče korijene uz odlazak Špikića u Dinamo u paketu s lijevim bočnim Čabrajom koji se nije baš naigrao u modrom dresu, Dinamo ga je u veljači poslao na posudbu u Olimpiju iz Ljubljane, 30. lipnja vraćen je natrag u Maksimir, a 13. srpnja prodan je u Škotski Hibernian FC iz Edinburgha. Naime Čabrajin transfer u Dinamo je bio nekoliko puta viši od Špikićevog, a po pričama samo zbog toga da bi se tako smanjio postotak koji bi pripao Hajduku.

Hajduk je sada došao na štih da "vrati milo za drago" turopoljskom prvoligašu, čak je spreman financirati Kalikovu suspenziju dok ne uđe u posljednjih šest mjeseci ugovora koji mu istječe u ljeto 2023. godine tvrdi naš izvor.

Kako će se prema svemu postaviti uprava Gorice čija će se sjednica održati u ponedjeljak navečer, hoće li se odlučiti prijaviti Hajduk disciplinskim organima HNS-a zbog direktnog dogovaranja uvjeta s Kalikom jer još nije ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room