SportNews.hr

prava sportska priča

Naš izvor demantira predsjednika HD Perića da su podmirena dugovanja prema igračima i stručnom stožeru: Dug prema igračima je za 8.9.10. mjesec, a treneru Mladini za dva mjeseca.

Hrvatski dragovoljac zauzima posljednje mjesto na prvenstvenoj tablici 1.HNL, predsjednik Perić je poslao poruku treneru Mladini da mu se bliži kraj na klupi crnih iz Sigeta ako se nešto ne promjeni u pristupu i zalaganju igrača. Može li Mladina išta poduzeti kod nezadovoljnih igrača koji prema našem izvoru nisu dobili plaću za 8. 9. i 10 mjesec, a prema istom izvoru i trener Mladina ostao je kratak za dvije plaće kako nas izvještava u poruci koju u nastavku prenosimo u cijelosti.
 
"Pozdrav! Molim Vas anonimno. Citajuci ovih dana objave o HNK Sibeniku i kasnjenju plaća, zelio bi s Vama podjeliti informaciju o jos jednom prvoligaskom klubu koji posljednja tri mjeseca nije dobio plaću, radi se o NK Hrvatksom Dragovoljcu. Naime osim sto igracima nije isplaćena plaća za 8,9,10 mj također stručni stožer na čelu s trenerom Mladinom takoder nije dobio 2 mj plaću. U nedavnom intervjuju u sportskim novostima, predsjednik Peric je izjavio da je podmirio sva dugovanja prema igracima i strucnom stozeru. Molim Vas da uvazite ovu moju pricu, i podjelite sa javnošću sramotu prvoligaskog kluba, koji predvodi Marinko Perić u suradnji sa sportskim direktorom Miroslavom Kuljancem. Ipak je NK Hrvatski Dragovoljac klub koji cijene mnogi građani Hrvatske. Neka se konačno sazna istina i stane na kraj takvom vodstvu kluba.
 
Sportski pozdrav"
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room