SportNews.hr

prava sportska priča

Kako smo i najavili, sada potvrđujemo Dubrava TK ima novog trenera Damira Milinovića

Da nemamo iskustva s Hrvatskom nogometnom scenom onda bi se začudili objavama na FB koje potvrđuju naše informacije da će Damir Milinović preuzeti trenersku ulogu u Dubravi TK. Danas u razgovoru s predsjednikom Rokom Ivanovićem po drugoj temi usput upitah: "Tko će vam biti trener", odgovor je bio " Znat ćemo za dva tri dana, javit ću".

Šušnjić je "zbog bolova u leđima" otišao na odmor, Mario Rac je odradio prvenstvo do kraja i otišao u Šibenik, Šušnjić još vida rane, a Damir Milinović se ekspresno oprostio od Zagorca s kojim je postigao izvanredan rezultat, premoćno zauzeo prvo mjesto u 3.HNL Središte, podnio ostavku u predzadnjem kolu  za koju smo zanali i šutili zbog mira priprema, pripremao momčad za polufinale kvalifikacija i nakon poraza nakon dana odmora razišao se sa Zagorcima.

Tako to funkcionira i još će dugo, a mi ćemo informacije i dalje prikupljati i provjeravati našim kanalima i metodama. Naravno ako se netko sjeti da je informiranje javnosti jednako važno i njima nećemo se protiviti.

Alpas