Bjelovar nanio poraz Dubravi TK pred njen odlazak na pripreme u Biograd. Motika nije igrao, trčao je krugove zglob je stradao u srazu s Lučkim.

DUBRAVA TK - BJELOVAR 0:2 (0:1)

ZAGREB: Pripremna utakmica Klaka

DUBRAVA TK: Mustapić, J. Palić, Dominić, Bošnjak, T.Palić, Dobrić, Vrbančić, Kesse, Kekez, Juranović. Još su igrali: Šarkanj, Jakovljević, Ljubanović, Vugrinec, Tomas, Posinković, Lee, Sivonjić, Lekaj.

Trener: Krešimir Sunara

BJELOVAR: Đorđević, Gibanjev, Gulan, Ljevar, Uwen, Varga, Kovač, Mijatović, Golub, Barišić. Još su igrali: Šantalab, Husein, Štefanec, Coha, Romac, Stojanović, Rasovoić, Cikvar, Čordaš, Pačko

Trener: Dino Babić

Prvi izlazak momčadi Dubrave TK na teren s prirodnom travom nije najbolje sjeo njenim igračima, navikli na onaj s umjetnom travom bez grba ovaj je danas dosta zadavao problema ljubičastim. Bjelovar se bolje snaša i za mrvicu je bio i agresivniji od domaćina što mu je donijelo vrijednu pobjedu 2:0, po jedan gol u svakom poluvremenu. Barišić u prvom u 28 minuti i Stojanović u drugom u 67' bili su strijelci za goste.

Dubrava će pripreme nastaviti u Dalmaciji, gdje će odigrati dvije utakmice, a treneru Sunari kome nije najbolje sjela današnja izvedba njegovih pulena ostaje da momčad pripremi za nastavak prvenstva, izostanak Pavlovića i Janjiša ne bi se smio toliko odraziti na igru njegove momčadi.

U redovima Bjelovara danas nije bilo Jovana Motike, izvrsnog napadača, on je istrčavao krugove, još nije spreman nakon što je stradao zglob u utakmici s Lučkim. Njegov izostanak je zakinuo nekolicinu koji su na današnju utakmicu došli upravo zbog njega, među njima je bio i Pero Karatović propitujući se kod nas. 

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.