Ako je treneru Leki sudac Bel kriv zbog kazne pa je ignorirao službeni pozdrav prije utakmice, navijači Gorice nisu ništa krivi akreditiranom gospodinu koji im je pokazivao srednji prst. Ružno, ružno...
Featured

Ako je treneru Leki sudac Bel kriv zbog kazne pa je ignorirao službeni pozdrav prije utakmice, navijači Gorice nisu ništa krivi akreditiranom gospodinu koji im je pokazivao srednji prst. Ružno, ružno...

Običaj je da nakon utakmice slijedi izvješće, naročito nakon ovakve kakvu smo gledali u Velikoj Gorici u kojoj je gostovao Hajduk. Ovaj put ćemo prekršiti to pravilo jer želimo u fokus staviti anomalije koje narušavaju dignitet nogometne utakmice i sporta uopće.

Gorica je preokretom pobijedila 2:1, a veliko slavlje nakon utakmice i radost navijača Gorice dok su ih pozdravljali igrači nije mogao podnijeti gospodin koji je prema navijačima pokazivao srednji prst ničim izazvan. Poraz teško pada kada ti voljeni klub izgubi, naročito na ovaj način, ali vulgarnosti i provokacijama nije mjesto na sportskim terenima, hajde još nekako možemo razumjeti navijače, ali nekoga tko oko vrata nosi službenu akreditaciju ima privilegiju biti na travnjaku nikako.

Još kad govorimo o sportskoj nekorektnosti treba spomenuti da je treneru Hajduka ovo bila povratnička utakmica nakon odrađene kazne kada je isključen u utakmici Super kupa od strane suca Bela. Leko je ignorirao međusobni pozdravi trenera s kapetanima i sucima koji se odvijaju na svakoj utakmici, na ovoj trener Dinko Jeličić je bio sam. Može Leko biti ljut na Bela, ali mora imati poštovanja i štititi dignitet natjecanja i utakmice kao i suparnika, na stranu da li je mudro Ivan Novak baš Bela odabrao da sudi na prvoj utakmici po povratku Leke nakon odrađene kazne.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.