Kustošija prvu kvalifikacijsku utakmiucu s Orijentom igra na Kustošiji 09. lipnja u 18 sati, uzvrat je 14.06. na Krimeji
Featured

Kustošija prvu kvalifikacijsku utakmiucu s Orijentom igra na Kustošiji 09. lipnja u 18 sati, uzvrat je 14.06. na Krimeji

Kvalifikacije za popunu 1.NL odigrat će Kustošija i Orijent, Kustošija je pravo stekla zauzevši drugo mjesto 2.NL, dok je Orijent kao predposljednja momčad 1.NL. Ždrijeb je odlučio da se prva utakmica igra u Zagrebu 09. lipnja s početkom u 18. sati dok je uzvrat na Krimeji 14. lipnja s početkom u isto vrijeme kao i u prvoj utakmici u 18 sati.

Utakmice se igraju po pravilima 1.NL tako da ne moraju tri mlada igrača početi i završiti utakmicu, a u kvalifukacijama ne vrijedi pravilo dvostrukog gola u gostima, pa se u slučaju indetičnog ishoda u obje utakmice odmah po završetku izvode jedanaesterci kojima će se odlučuti pobjednik.

 

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.