Pali se alarm u Dubravi TK nakon današnje izgubljene utakmice od Cibalije. Proljetna vrućina ubila prvo poluvrijeme, upitan kazneni udarac i vodstvo gostiju unijelo je "krv" u nastavku. Gosti s punim plijenom razveselili najvjernije Ultrase.

DUBRAVA TK - CIBALIA 1:2 (0:0)

ZAGREB – SNC Stjepan Spajić. Gledatelja: 300. Glavni sudac: Jurčević (Karlovac) . Pomoćni suci: Kurtović (Osijek) i Keglević (Našice). Četvrti sudac: Romić (Osijek). Delegat: Jelavić (Split). Kontrolor suđenja: Strusa (Virovitica).

DUBRAVA TK: Mustapić, Palić J.(od 60. Posinković), Palić T., Kekez (od 81. Tomas), Vrbančić (od 73 Sivonjić), Vugrinec, Bošnjak, Juranović, Raužan (od 73. Li Siorong), Janjiš, Ikenna

Trenerica  Petra Mandić

CIBALIA: Kovačević, Išasegi, Kelić, Rubić, Bajić (od 73. Jazvić), Bosak, Lozić (od 46. Vrdoljak), Markanović, Kuzminski (od 81. Kukrika), Buić, Miljanić (od 90.+1 Lišnić)

Trener Siniša Sesar

STRIJELCI: 0:1 Miljanić (60' KU), 0:2 Miljanić (65'), 1:2 Vugrinec (70') 

Proljetna vrućina i nasušno potrebni bodovi objema momčadima ubili su prvo poluvrijeme, mlako s dozom straha od pogreške proteklo je prvih 45 minuta. Nakon odmora pri izlasku na teren igrači obje momčadi bodrili su se sa željom plodonosnije igre. Nije se puno promijenilo, za nijansu življi pristup je bi vidljiv i onda u 58.' dogodio se prijelomni trenutak utakmice.

Gosti su potegnuli kontru, kapetan Išasegi u padu proigrava Bajića, Ikenna ga prati, a onda ovaj vješto na crti kaznenog prostora pada. Sudac Jurčević se konzultira s pomoćnikom Keglevićem koji mu sugerira da je penal kojeg ovaj potom sudi.

Vrbančić je pokušao  pomoćniku ukazati na pogrešnu proc jenu no ovaj u raspravi koju smo čuli nije bio popustljiv. Miljanić je siguran izvođač. Isti igrač je nakon pet minuta izvrsno pogodio i podebljao vodstvo gostiju što je razgalilo vjerne Ultrase koji su vodstvo proslavili pjesmom.

Dubrava je potom sve bacila u napad, Vugrinec je smanjio lijepo glavom, nakon čega se igra preselila na polovicu gostiju koji su uspjeli sačuvati minimalno vodstvo.

 

 

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.