Foto: FB Dubrava TK
Featured

Roko Ivanović za poraz krivi suca Pejina, ali vjeruje da Dubrava neće ispasti i da će iduću sezonu igrati u Sesvetama. Najbolji igrač bio je stoper Orijenta i jedini strijelac Milanović. Bez Juranovića Dubrava teško zabija

DUBRAVA TK - ORIJENT 0:1 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledatelja: 180. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 6. Pomoćni suci: Babić (Orahovica) i Reljan (Osijek). Četvrti sudac: Turčin (Tuhelj). Delegat: Jelavić (Split). Kontrolor sudaca: Bugarija (Bibinje).

Strijelac: 0:1 - Milanović (71).

DUBRAVA TK: Mustapić 6, J. Palić 6 (od 81. Vugrinec -),  T. Ljubanović 6, Tomas 6, Posinković 5,5, Ikenna 6, Janjiš 6, T. Palić, 6,  Vrbančić 6, Raužan 5,5 (od 59. Jakovljević 5,5), Kekez 5,5 (od 46. Vasilj 6,5). Trenerica dr. Petra Mandić 6.

ORIJENT: Mohorović 7, Švrljuga 6,5,  Milanović 7,5, Bagadur 6,5, Braut 6,5, Muminović 6,5 (od 87. Putnik -), Galešić 6 (od 72. Mulac 6), Črnko 6,5 (od 77. Valjan -), Simčić 7, Bubnjar 6, Zrilić 6 (od 46. Monjac 7). Trener Grubor 6,5.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Milanović (Orijent).
Crveni karton: Posinković (Dubrava TK) u 38. minuti.

Roko Ivanović predsjednik Dubrave bio je uobičajeno glasan: "Za naš poraz kriv je sudac Pejin koji nam je isključio igrača. Posinković je bio zadnji igrač, ali nije napravio faul nad Simčićem za više od žutog kartona. Obostrano su se gurali." 

Nama se čini da je Dubrava izgubila jer zbog tri žuta nije igrao Dragan Juranović. Bez njega teško zabija.

Posinković je isključen još u 38. minuti, tako da je Orijent dugo igrao s igračem više, ali je gol zabio tek u 71. minuti i to 20-godišnji stoper Milanović. Za Dubravu Janjiš je pogodio stativu.

"Ova pobjeda nam je neobično važna. Iduća utakmica u Bijelom Brdu je još važnija", kazao je najbolji igrač utakmice Milanović. "Mislim da je isključenje bilo ispravno. Da nije zaustavljen Simčić bi postigao gol."

Situacija pri dnu ljestvice je vrlo napeta. Sada je i Dubrava u opasnoj zoni. Ide Vukovaru. Predsjednik kaže da je licencija na dohvatu ruke, te da će sljedeću nogometnu godinu igrati na stadionu u Sesvetama. Dopredsjednik i sponzor Topčić se nada da bi uz pomoć Grada i nekog investitora mogli ipak napraviti tribinu na Klaki. "Ako nas izbace završit ćemo u Prvoj zagrebačkoj ligi", plaši se Topčić.

Na utakmici je bilo puno trenera i sportskih djelatnika: Srebrić, Karačić, Šušnić, Mužek, Božić, Matić...Srebrić je mislima već na sutrašnjoj utakmici na Rujevici, Većina ostalih čeka angažmane. Šušnić hvali igru Orijenta i čudi ga njegova opasna pozicija na ljestvici.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.