Sesvete su u čvrstoj prvenstvenoj utakmici pobijedile Šibenik lidera prvenstva. Strijelac je Sušak, joker s klupe trenera Raca. Šibenik ipak ne gazi sve redom kako govore njegovi fanovi.
Featured

Sesvete su u čvrstoj prvenstvenoj utakmici pobijedile Šibenik lidera prvenstva. Strijelac je Sušak, joker s klupe trenera Raca. Šibenik ipak ne gazi sve redom kako govore njegovi fanovi.

SESVETE - ŠIBENIK 1:0 (0:0)

SESVETE - Stadion SV.Josip Radnik. Gledatelja: 300. Glavni sudac: Lovrić (Đakovo) . Pomoćni suci: Babić (Orahovica) i Kurtović Luka (Osijek). Četvrti sudac: Kurtović Domagoj (Osijek). Delegat: Valić (Tomica). Kontrolor sudaca: Šimić (Rijeka).

STRIJELAC: 1:0 - Sušak (84)

SESVETE: Žiger, Kulenović, Gašparac, Guja, Duvnjak (od 90+1 Braun), Topić (od 64 Matić), Vuksanović, Ljubanović (od 64 Geljić), Kopljar ( od 53 Sušak), Bamabas Mosese, Šare. Trener Mario Rac.

ŠIBENIK: Đaković, Gačić (od 89 Bačelić Grgić), Dujmović, Majić, Božić, Pozo, Kolega (od 61 Rovis), Tores (od 69 Laća), Roca (od 89 Brajković), Cvijanović (od 89 Marijanović), Perić. Trener Mario Carević

Prije utakmice u Sesvetama dvojica igrača Sesveta dobili su poklone jer su se u upisali u "klub 100", Mateo Topić i Marin Brigić primili su dresove s brojem 100 za skupljenih stotinu nastupa u dresu Sesveta, Topić je nosio i kapetansku traku.

Prije utakmice u Sesvetama je počeo puhati i prohladan vjetar, tribine solidno popunjene i kod domaćina nada da nešto mogu učiniti protiv lidera Šibenika. Trener gostiju govori pred utakmicu da je liga dosta izjednačena i da svaka utakmica može otići na bilo koju stranu. Krenulo se energično, ali bez opasnih situacija po vratare, čvrsta, prava prvenstvena utakmica u kojoj je sudac Lovrić podijelio 9 žutih kartona, nije ni on blistao, opet je dosudio skoro na istoj udaljenosti prekršaj za Šibenik kao onaj iz susreta Lokomotiva-Rudeš iz kojeg je Tuci bio precizan i donio bodove Lokosima, Šibenikov izvođač nije bio na toj razini i spasio Lovrića od nove blamaže. U energičnoj igri s obje strane posjed je bio kod Šibenika.

Racov joker s klupe Sušak zabio je pred kraj utakmice, izvrsnim skokom nadvisio sve i poslao loptu u mrežu Đakovića. Gosti su pokušali dodatno pritisnuti ne bili izjednačili, ali iskusni Geljić koji je preuzeo kapetansku traku od Topića umješno je smirio redove svoje momčadi koja na kraju uzima lideru sva tri boda.

Šibenik je lider, ima dobru momčad, ali njena kvaliteta ne odskače toliko da možemo reći kako će se prošetati kroz prvenstvo, naprotiv teško će im to biti ako se u nekom trenutku ne pojačaju. Neće Šibenik gaziti sve kako to po društvenim mrežama govore njegovi fanovi, povratak u najviši rang je moguć, ali nitko "gaće ne skida".

- Moji su dečki pokazali danas da mogu igrati ravnopravno sa svakim, ova pobjeda bi konačno trebala donijeti vjeru onima koji su sumnjali u nas, rekao je Mario Rac po završetku utakmice.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.