U Dubravu je došao trener Šušnić, dolaze Pavlek i Brazilac Firmino, Dolazi još tamnoputih. Juranović ostaje. Ikenna je otišao u bugarski Levski
Featured

U Dubravu je došao trener Šušnić, dolaze Pavlek i Brazilac Firmino, Dolazi još tamnoputih. Juranović ostaje. Ikenna je otišao u bugarski Levski

Alen  Šušnić (49) po treći put je na trenerskom kormilu Dubrave TK. "Sada sam s neusporedivo više iskustva nego prethodna dva puta: iza mene su asistencije u Sheriffu u europskoj ligii, u Osijeku, kao i treniranje Rudeša", podsjeća Šušnić.

Dubrava je napravila dobar posao s dvojicom Nigerijca. Prije godinu dana prodala je Petera Agbu u Olimpiju, a sada Clementa Ikennu  u bugarski Levski. Ikennu je otkrio trener Milinović, a onda kad je došao Sunara Ikenna je izgubio stopersku poziciju, ali se dokazao i na zadnjem veznom.

Šušnić kaže da su i sada angažirali trojicu, četvoricu tamnoputih koji još ništa ne znače, ali da će biti iznenađenja. "Osim toga dolazi Pavlek, te Brazilac Alef  Firmino, napadač koji je još 2021. na kratko bio u Dubravi", ističe trener.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.