Ante Ćorić će se pridružiti Bojanu Kneževiću, mlađem Lovrenu i Karlu Majiću u Kustošiji.
Featured

Ante Ćorić će se pridružiti Bojanu Kneževiću, mlađem Lovrenu i Karlu Majiću u Kustošiji.

Endy Bara je Kustošiju potpuno podredio managerskoj agenciji, nakon prodaje Mikayila Fayea u Barcelonu, sada se ponovo po istom scenariju vrti priča o mladom Dinu Klapiji, otimaju se za njega opet velikani lige petice, pet milijuna eura je u pitanju, sve je isto kao lani.

Kustošija ne stoji dobro, prošle je godine ispala iz 1.NL, a ove ne ide po planu u 2:NL tek je na 7. mjestu prvenstvene tablice. Roster je krcat igračima u najboljim godinama, Bojan Knežević dvdesetšestogodišnjak, Davoru Lovrenu i Karlu Majiću je 25 godina, Ubani je dvdesetogodišnjak i Gerald Diyoke je najstariji s 27 godina među najzvučnijim imenima koja kroz Kustošiju bi trebali oživiti karijeru po uzoru Brodića kojem je to upravo u Kustošiji uspjelo. Uskoro bi se ovoj petorci trebao priključiti i Ante Ćorić dvdesetšestogodišnjak, nekada velika Dinamova nada koji nije ispunio očekivanja Rome. Ćorić je slobodan igrač, do prije nekoliko dana trenirao je individualno u Odranskom Obržu pod paskom trenera Borisa Perkovića.

Prema našem izvoru Ćorić će se staviti na raspolaganje u zimskom prijelaznom roku treneru Rajku Vidoviću kojeg je Bara doveo zbog njegove nogometne karijere, ljudskih kvaliteta te autoriteta koji ima kako bi pomogao bivšim talentima povratiti se i oživiti karijeru.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.