Dugo Selo prolazi kroz krizno razdoblje, trojica članova uprave odstupili.  Predsjednik Fintić stao iza trenera.

Dugo Selo prolazi kroz krizno razdoblje, trojica članova uprave odstupili. Predsjednik Fintić stao iza trenera.

Dugo Selo je u razdoblju krize prije nastavka prvenstva, trojica članova uprave odstupaju, nekoliko igrača je otišlo nezadovoljno trenerom Seadom Halilovićem iza kojega je predsjednik Fintić čvrsto stao.

U pravu je bio danas manager Andy Bara kada je rekao u raspravi koju smo vodili tijekom utakmice Kustošije s Varteksom da je nogomet emocija i da to treba razumjeti.

Suprotstavljanje koncepcije ostrašćene emocijama bilo da je riječ o poslu, prijateljstvu ili politici, a tako i u nogometu puno puta dovode do razilaženja, a ona su uzrokovana suprotstavljenim razumijevanjima što je ispravno i poželjno. Ponekad su te koncepcije zajedničke ili se preklapaju, ali često su i nepomirljive. U cjelini  uglavnom nismo ni sveti ni nepopravljivo zli, samo smo različiti i složeni.  

Upravo to se događa u Dugom Selu, što zaključujemo iz razgovora s Lazom Darojkovićem koji je govorio u ime grupe koja se odlučila istupiti iz upravljačkih struktura kluba, kao i s predsjednikom Damirom Fintićem..

Oba i Fintić i Darojković naglašavaju svoje uzajamno poštovanje i prijateljstvo, ali i suprotan pristup problemu odnosa trenera Halilovića i igrača. Fintić stoji na stajalištu da mora stati iza trenera, dok Darojković je stava da su igrači proizvođači i da se treba njihovo mišljenje uzeti u obzir, on bi radije žrtvovao trenera u zamjenu odlaska nekoliko igrača.

- Doveli smo se u situaciju kada smo se složili da se ne slažemo kako razriješiti probleme koji su nastali u odnosima između trenera i pojedinih igrača. Kako ne želimo da se naše neslaganje odražava na klub do čije dobrobiti je svima  stalo, odlučili smo odstupiti. Klub nam ostaje pri srcu, a ova odluka neće narušiti naše odnose koje smo imali i prije nego što smo došli u klub, govori Lazo Darojković..

Predsjednik Damir Fintić slaže se s Darojkovićem da je klub svima na prvom mjestu:

- Tako je to u životu, razišli smo se oko problema između igrača i trenera, ali privatno ostajemo nenarušenih odnosa, odrasli smo ljudi i dalje ćemo prijateljevati.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.