Bruči skriven u Zagorcu, u vrhunskoj je formi skino je tri zicera u Ponikvama za bod, Grga Štimac isto na visokoj razini.

PONIKVE - ZAGOREC 0:0

ZAGREB - Stadion Gajnice. Gledatelja: 120. Glavni sudac: Jerbićl (V. Gorica). Pomoćni suci:  Kušec (Sv. Ivan Zelina) i De Villa (Križ). Delegat: Podvorac (Mahično). 

PONIKVE: Petrčić, Brcko, Laštro, Berić (od 73' Brekalo), Đopar, Vragolović, Jadek, Bakarić (od 79' Nasri), Bužinec, Fajdiga (od 73' Atlija), Koletić

Trener Hrvoje Pipinić

ZAGOREC: Bruči, Štimac, Stiperski (od 46 Stabrić), Topolovec, Tumiški, Jiakponna, Šimunić, Krznar (od 66' Bračević), Landripet, Korytsky (od 87 Brčić), Hanžić (od 66' Brebrić)

Trener Tomislav Šeperac

Igrač dvoboja: Bruči (Zagorec).

Dugo nas nije bilo u Ponikvama u kojima nas je dočeo dobar travnjak uz lijep sunčan dan sve je obećavalo dobar nogomet između domaćih Ponikvi i Zagorca. 

Domaćini su jurnuli odmah od samog početka prema golu Matije Bručija, napadi su se izmjenjivali koji su im donijeli tri zicera koje je Bruči skinuo i podsjetio nas na njegove sjajne predstave u dresu Rudeša. Šteta što se ovaj vrsni vratar sakrio u Krapinu, još on može dugo braniti na vrhunskoj razini, tek su mu 23 godine, student je 4. godine kineziologije i njegov životni odabir je sport.

Prvo poluvrijeme pripalo je Ponikvama, ali se na odmor otišlo bez golova, a po povratku gosti ohrabreni sigurnim Bručijem na golu okuražili su se i preuzeli inicijativu i loptu prenijeli na polovinu domaćina. 

Zadnih desetak minuta ponovo je pripao Ponikvama, ali mreže su ostale netaknute. Konačni ishod  podjele bodova je najparvedniji.

Prije utakmice upoznali smo legendu zagrebačkog nogometa Jerka Grubišića nekadašnjeg igrača Vrapča koji posljednjih 30 godina živi u Austriji, a u društvu s Sinišom Roguljićem došao je pogledati utakmicu. Grubišić nam je poslije utakmice rekao da se prisjetio kako je ovdje postigao gol s dvadesetak metara u rašlje. Razgovor sa Grubišićem na temu nogometa mogao je potrajati do ponoći, gospodin Jerko morao se vratiti u hotel gdje je domaćin grupi austrijskih sportaša koje upoznaje sa znamenitostima našega grada.

Pala je i zajednička fotka, autor je pomoćni trener Ponikvi Siniša Jozić. 

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.