Predsjednik Segeste Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe i dogovorio senzacionalno pojačanje za "Staru damu". Tonči Kukoč Petraello stiže u Sisak.
Featured

Predsjednik Segeste Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe i dogovorio senzacionalno pojačanje za "Staru damu". Tonči Kukoč Petraello stiže u Sisak.

Tonči Kukoč nije dugo čekao od naše objave kako bi pronašao novi klub, to je Segesta. Predsjednik Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe, danas je zaključio dogovor oko angažmana Kukoča za "Staru damu". 

Segesta će ovim poslom dobiti najjače moguće pojačanje, a time je potvrđena ambicija za ostanak na tronu i kroz kvalifikacije plasman u viši rang.

- Bespotrebno je trošiti riječi o Kukoču, igrač koji donosi prednost i višak. Zadovoljan sam što će navijači Segeste imati priliku gledati njegove majstroije u dresu Segeste, rekao nam je predsjednik Mehinović.

- Tonči Kukoč ne može sam ništa, momčad je ta koja stvara rezultat, a ne pojedinac. Bitno mi je da klub ima ambiciju, da se dobro trenira. Dat ću svoj maksimum u ostvarenju ciljeva koji su mi predstavljeni, govori Kukoč o svom dolasku u Sisak.

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.