Dinamo se s Jakirevićom doveo u pat poziciju. Proljeće nije donijelo vedrinu u plavi tabor, sumornost jeseni se nastavlja. Uprava i Jakirović dijele odgovornost i krivicu za ovakvo stanje.

Dinamo nije iskoristio bonus zaostale utakmice da se bodovno približi vodećem Hajduku, Lokomotivin dječji vrtić predvođen Dujom Čopom razmontirao je i raspršio sve iluzije o boljem proljeću u plavom taboru..

Sinoć je trener Sergej Jakirović na presici uz isprike za viđeno na maksimirskom travnjaku preuzeo svu odgovornost na sebe. Što mu je drugo preostalo?

Više ne vrijede opravdanja preuzeo je momčad koju nije pripremao, igra sa igračima koji nisu njegov izbor i drugima kojima su njegovi naj vjerjni pratioci opravdavali lošu jesen. Sam Jakirović je naglašavao da mu se samo domoći pauze i zimskih priprema nakon kojih će sve biti drukčije.

Dočekali smo i taj trenutak sinoć na Maksimiru, ništa drukčije, još lošije, Lokomotiva je sa klincima i hattrickom Duje Čopa bacila u očaj navijače koji su gađajući grudama Jakirovića tražili njegov odlazak. Već dugo nismo vidjeli toliko nezadovoljstva novinara u press centru kao sinoć nakon utakmice. Postavlja se pitanje što učiniti, koje opcije ostaju na raspolaganju upravi. Zaključak je da je situacija poprilično zamršena. Ići dalje s ovim trenerom ili s kim ga zamijeniti?

Naprasan otkaz Igoru Bišćanu mnogi sada vide kao veliku grešku, a uz način na koji je Jakirović preuzeo klupu i rezultatima koji su iza njega jednostavno su doveli modri tabor u pat poziciji. Krivica je podijeljena, jednako je na upravi kao i na Jakiroviću koji je u onakvim okolnostima prihvatio ponudu i navrat nanos zasjeo na vruću klupu.

Provlači se teza da  uprava dovođenjem Jakirovića nije vodila računa o potencijalnom "agencijskom sukobu interesa", a sve glasnije da je stvarni gazda svlačionice Petković.

Ako još k tome pridodamo igre i igrice oko članstva i reprezentiranja navijačkih delegata na predstojećoj skupštini onda predstoje besane noći i naporni dani za sve u Maksimirskoj 128.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.