Misli li NO Hajduka da su navijački puk "ovce za šišanje" i šalje li ih kao "guske u maglu"? Nikoličius odlazi ili ostaje?!

Misli li NO Hajduka da su navijački puk "ovce za šišanje" i šalje li ih kao "guske u maglu"? Nikoličius odlazi ili ostaje?!

Lukša Jakobušić doživio je nezasluženo poniženje od strane NO koji ga je na sramotan način preko noći smijenio. Brojni štovaljeti i poznavatelji odnosa u Splitu rekli su nam da je Jakobušiću presudila javna osuda Torcide stvarnog vlasnika Hajduka koja odlučuje na Poljudu o svemu, maltene o "životu i smrti"

Nakon smjene Jakobušića bijes navijača, a navijači nisu samo Torcida sručio se na Mindaugasa Nikoličiusa sportskog direktora koji je prošao histerične događaje neokrznut. Danas je nakon pritiska običnog puka izraženog na društvenim mrežama Nikoličius podni ostavku što su prenijeli svi mediji, a netom nakon toga Slobodna Dalmacija  objavila je članak da ostavka i odlazak Nikoličiusa nije baš po volji NO, on bi rado da samozvani Mister Football ostane, ali će odluku prepustiti na volju novom predsjedniku.

Da je možda sve ovo dio igre Nikoličiusa, a u sprezi sa stvarnim upraviteljima Hajduka moglo bi se iščitati iz lukavo plasiranog obrazloženja ostavke.

Možda je samo bio cilj smanjiti pritisak javnosti na lik i djelo sportskog direktora, a kada se situacija malo smiri s novim predsjednikom i starim prijemčljivim sportskim direktorom opet po starom. Puno obećavaj, uspješnim PR-om zamagli sve dosadašnje neuspjehe i dalje šišaj ovce najbrojnijeg članstva našeg nogometa. Uvijek će se pronaći neki naivac kao krivac koji će platiti ceh majstora proizvodnje magle..

Hajduk je imao priliku kroz katarzu neuspjeha ove sezone transformirati se, ali se čini da su još uvijek preteški utezi koji ga drže pod kontrolom

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.